HTML

Xinaf-Malkav-Mezeinyuszi ellen blog

Friss topikok

  • Lusuka: Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook... (2018.07.05. 19:30) Malkav és a bevándorlók!

Akik képtelenek megemészteni a szögesdrótos határzár létezését

2019.05.22. 12:00 nárcisz kutyus

Egyszerűen hihetetlen az a tobzódó ostobaság, szemellenzősség, amivel ezek a pojácák rendelkeznek.
"Most komolyan, mennyi bevándorlót láttatok az elmúlt években hazánkban kóborolni?"
Mennyit? Temérdeket, hiszen telve van az ország kínai, vietnámi, török, arab, néger, indiai bevándorlókkal. Pesten már kínai, távol-keleti negyedek vannak, ahol önálló életet élnek, elkülönülve a magyaroktól. Remélem kóborlásba nem fognak, bár egyre terjeszkednek és a legkisebb vidéki városokban, sőt falvakban is megjelentek.
"Az év elején a jogszerűen és huzamosan Magyarországon tartózkodó külföldi állampolgárok száma 156 ezer fő volt, az ország népességének 1,6 százaléka."
https://168ora.hu/itthon/itt-a-nagy-pofon-a-ksh-tol-a-bevandorlas-csokkentheti-a-termeszetes-nepessegfogyast-153091
A kerítés megállította a bevándorló hordák folyamatos érkezését a déli határról, mert most Szlovénia felé támadnak: "múlt héten egy férfit saját kertjében támadtak meg a migránsok. Bezárták autója csomagtartójába, és az autóval együtt elmenekültek. Az eset hatalmas felháborodást okozott országszerte "
http://www.vasarhely24.com/kulfold/ujabb-hatarszakaszon-epit-keritest-szlovenia
Ezért ők is határzárat építenek.
"Ezt az országot a saját lakossága is igyekszik itt hagyni"
Minden országot "igyekszik " a lakossága otthagyni, mert ez teljesen hétköznapi jelenséggé vált világszerte, hogy sokan elmennek, mert elmehetnek más országba szerencsét próbálni. Mi mindenesetre ebben is jól állunk, mert népességarányosan tőlünk mennek el a legkevesebben külföldre a régiónkból:
https://jakubmarian.com/emigration-in-europe-destination-countries-and-percentages-of-emigrants/
"Az egészségügy sosem látott mélyrepülése"
Nem tudom miről beszélsz, mert a balliberálisok már bezártak volna a kórházakat:
http://heti-valasz.hu/pest_budai_latkep/borzalmas-allapotok-ezt-hagyta-maga-utan-a-gyurcsany-kormany-26647
"az iskolarendszer még brutálisabb tönkre gyalázása, ami miatt diákok ezrei túlterhelten kell megtanuljanak csomó olyan dolgot, aminek nincs gyakorlati haszna"
Mi az, hogy gyakorlati haszna? A hittan tanításának sincs gyakorlati haszna? Csak olyan dolgokat szabad tanítani, amelyek pénzre válthatók? Egyébként sem kötelező tanulni, mindenki olyan iskolát választhat a gyerekének, amelyet csak akar és mindenki annyit tanul meg a sokból, amennyi érdekli.
"olyan pénzeket akasztanak le az adófizetők pénzéből, az EU-s támogatásokból, hogy az vérlázító"
Ha ennyire ellopnák a pénzeket, akkor miért fejlődik az ország, miért nő brutálisan a gdp? Ha nálunk sokat lopnak, akkor mennyit lophatnak ott, ahol csak feleannyit nő a gazdaság?:
https://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/kilott_a_magyar_gazdasag_a_forintnak_egy_pofont_hozott.684255.html
Mennyit lophattak akkor az mszp-szdsz kormány alatt, amikor brutálisan berogyott a gazdaság és mélyrepülésbe kezdett a gdp?
"Jobbágyokra van szükség, akik a halálukig dolgoznak, így nincs szükség nyugdíjra."
Akkor miért nőnek folyamatosan a bérek és a nyugdíjak? Akkor évről-évre csökkenne az életszínvonal és egyre elszegényedne mindenki. A magyarok a leggazdagabbak között vannak a régióban:
"Míg a szlovákok átlagosan 1300 euróval növelték anyagi tartalékaikat az előző adózási időszakban, addig a magyarok 2100, a csehek pedig 2200 euróval, állapította meg az elemző. A szlovákoknak 2018 végén átlagosan 13 400 euró megtakarításuk volt, a cseheknek 23 100, a magyaroknak pedig 17 100" https://felvidek.ma/2019/04/tulzottan-eladosodnak-es-keveset-sporolnak-szlovakia-polgarai/
" Az Európai Ügyészség feladata többek között a tagállamok korrupciójának feltérképezése és felszámolás"
Szuverén országokban nem kutakodhat semmilyen külföldi joghatóság semmi után!
Ide semmilyen külföldi bevándorlók nem kellenek, főleg nem mohamedánok, kínaiak és zsidók! Ha a ti őseitek bevándorlókként érkeztek ide. attól még nem kényszerítheted ránk Krisztusra hivatkozva őket! Világos, apukám?!

Szólj hozzá!

Címkék: xinaf mezeinewsee malkav veszelszki malkav.blog.hu veszelszki-dunai bálint

A bejegyzés trackback címe:

https://odamondogato.blog.hu/api/trackback/id/tr6014847222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása