HTML

Xinaf-Malkav-Mezeinyuszi ellen blog

Friss topikok

  • Lusuka: Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook... (2018.07.05. 19:30) Malkav és a bevándorlók!

Malkav újabb ostobaságai!

2016.09.28. 19:41 bélaybéla

Malkav újabb ostobaságai!

Sajnos, újra helyre kell tennem szegény fiút, mert láthatóan tökéletesen elhülyült állapotában megint a magyarság ellen fordult.

1:Nóé és családja szerinte zsidók voltak!

Ezt az eszement baromságot honnan vette?  A héberek vagyis a zsidók eredetüket Ábrahám ősatyától származtatják.

2:A magyarok valóban a madarak népe:

"Ősi magyar népmesénk hőse egy "isteni madár", amely kiszabadítja a Napot, feleséget is szerez magának és a mese végén király lesz. Népmeséinkben egy embert magasba emelő turulmadár alakja is előfordul, amelyet repülés közben etetni és itatni kell; ezt örökíti meg a nagyszentmiklósi 2. számú korsón látható madár, amint karmai között egy nőalakot ment ki a rabságából."

http://mek.oszk.hu/06400/06403/html/#91

3 A hagyomány szerint és a krónikáink szerint is a szkíták az őseink voltak, sőt bennünket magyarokat is szkítáknak neveztek a történelmünk során rendszeresen. A genetikai vizsgálatok is megállapították a magyarok és a szkíták közötti rokonságot:

"Vajon az archeogenetika mit mond ezekkel a preszkíta, szkíta régészeti kultúrákkal kapcsolatban? Szerencsére már vannak eredmények e téren is. 2004-ben sor került egy még 1995-ben az Altáji Köztársaság területén, a Kizil folyó forrásvidékén feltárt altáji szkíta lelet genetikai vizsgálatára, francia és belga szakemberek által28. A Kr.e. IV-II. század közé datált, 35-40 éves férfi maradványainak mitokondriális DNS haplocsoport besorolása a ritka N1a típus. Ennek gyakorisága a mai európai, közel-keleti populációkban (skandináv, észak-, közép-európai, keleti mediterrán, örmény, török) kevesebb, mint 1%, a legmagasabb iráni és bizonyos indiai népességekben (8,3%)29. Ha megnézzük Tömöry Gyöngyvér és munkatársainak a mtDNS tekintetében végzett kutatási eredményeit, láthatjuk, hogy a klasszikus honfoglalók mintáiban az N1a haplocsoport mindegyik mai mintánál magasabb gyakoriságú (18,3%)"http://genetika.blog.hu/2014/01/18/a_genetikai_markerek_es_a_magyar_ostortenet_gaspar_robert

 

4: Buddha nevét  a magyarországi buddhista közösség is így magyarázza:

"(A Buddha név helyes kiejtése: Buda, így ejti az egész világ, kivéve a németeket, mi magyarok pedig tőlük vettük át a helytelen kiejtést.)

Buddha korában (i. e. VI. sz.) Közép-Ázsiát a szkíták uralták, akik saját nyelvükön a „sáka” néven nevezték magukat. Az indiai szanszkrit irodalomban ugyanezen névvel illetik őket. A „szkíta” elnevezés, melyen Európában váltak ismertté, a régi görögöktől származik."

A Buddhista közösség hivatalos oldalán és  tanításaiban hitet tesz a szkíta-hun-magyar rokonság mellett!

"A mai nemzetközi tudományos közvélemény elismeri a szkíta-hun népek kulturális és genetikai rokonságát, és a tényt, hogy európai utódnépük mi, magyarok vagyunk, ahogyan azt ősi hagyományunk hirdeti. A szkíta népek ősnépek, a szkíta műveltség ősműveltség, mely a Kárpát-medencétől a Csendes óceánig terjedő sztyeppei övezetnek nevezett hatalmas területen – az itt élő népek ősidőket felölelő hagyománya szerint – a világ kezdetei óta létezik."

http://www.buddha-tar.hu/hu/buddha_a_szkita_bolcs

Ne avatkozz te az ostobaságaiddal se a buddhisták, se a magyarok hitrendszerébe, tudományába és történelmébe!

Ti jöttmentek vagytok, csehek, vagy lengyel szlávok, akiket a magyarság jóindulatúan befogadott a Kárpát-hazába, ne éljetek vissza a türelmünkkel, nagyvonalúságunkkal és jóságunkkal, mert ki lesztek penderítve innen!

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: xinaf malkav malkav.blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://odamondogato.blog.hu/api/trackback/id/tr9411750277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása