HTML

A saját fészkébe fosó kakukkmadár

2018.04.11. 23:34 bélaybéla

 

Az  Mszp-Szdsz kormányok keresztény egyház és vallásellenes rémuralma után valóságos felszabadulásként élhette meg sok egyház az Orbán kormány hivatalba lépését, amely legelső ténykedése az egyházak bőkezű támogatásában mutatkozott meg, hiszen az évtizedes vallásellenes, szabadkőműves terror után volt mit helyrehozni ezen a téren is. Valóra válhattak álmaik, hiszen sok iskolát visszakaptak, felújíthattak, bővíthettek és nem kellett immár állandóan tüntetni, hadakozni az ateista és vallásellenes kormányzattal ennek érdekében.

Vegyük számba például, hogy mi mindent kapott Viktortól a Görögkatolikus Egyház!

"Átadták a Görögkatolikus Metropólia új hivatalát Debrecenben""Kocsis Fülöp érsek-metropolita köszönetet mondott a magyar kormánynak, amely összesen 2,3 milliárd forinttal támogatta a Metropólia Debrecenbe települését."

https://www.magyarkurir.hu/hazai/atadtak-es-megaldottak-gorogkatolikus-metropolia-es-hajdudorogi-foegyhazmegye-uj-sz

"Balog: Négymilliárd forinttal támogatja a kormány a görögkatolikus egyház fejlesztéseit"

https://www.hirstart.hu/hk/20171202_debrecenben_atadtak_a_szent_miklos_szolgalohazat

Viktor a szíriaiakat is bőkezűen megtámogatta: "620 milliót ad a kormány az aleppói görög katolikus oktatási programra"

https://index.hu/kulfold/2017/12/30/620_milliot_ad_a_kormany_az_aleppoi_gorog_katolikus_oktatasi_programra/

"Átadták és felszentelték a Szent Efrém görögkatolikus óvoda felújított épületét csütörtökön Debrecenben."

http://www.debreceninap.hu/helyi/2017/11/16/atadtak-a-szent-efrem-gorogkatolikus-ovoda-felujitott-epuletet-debrecenben/

"Az egyházközség részese a kisvárdai önkormányzat funkcióbővítő integrált településfejlesztési beruházásának is, amelynek értéke meghaladja az 1,1 milliárd forintot."

https://kdnp.hu/ezaz/szazeves-kisvardai-gorogkatolikus-egyhazkozseg

"A miskolci görögkatolikus egyházmegye területén egy év alatt 9 településen 12 görögkatolikus intézmény újult meg, bővült vagy épült összesen 2,8 milliárd forintból."

https://babafalva.hu/megujult-a-kazincbarcikai-gorogkatolikus-ovoda/

"Beköltöztek a lakók a szeretetszolgálat új házaiba"

https://www.nyirgorkat.hu/?q=hir&id=161&l=

"Görögkatolikus templom épülhet Mezőkövesden" "A karácsony előtt az egyházaknak kiosztott 120 milliárd állami forintból a Miskolci Egyházmegyének 3,155 milliárd forint jut"

http://www.boon.hu/gorogkatolikus-templom-epulhet-mezokovesden/3367887

A Munkácsi Görögkatolikus Egyházmegye is kapott 46 millió forintot:

https://net.jogtar.hu/getpdf?docid=A17H1198.KOR&targetdate=20170410&printTitle=1198/2017.+%28IV.+10.%29+Korm.+hat%C3%A1rozat&referer=http%3A//net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi%3Fdocid%3D00000001.TXT

A saját fészkébe fosó kakukkmadár, a görögkatolikus egykori papnövendék azonban durván nekiment Viktornak és a Fidesznek a saját weboldalán a választások apropóján.Elmondta mindennek a kormányfőt, noha őelőtte semelyik kormányzat nem támogatta ilyen mértékben az egyházakat.

Mégis mit képzel az ilyen aljas kommunista ivadék? Melyik balliberális pártot akarja újra a szerencsétlen magyarok nyakára ültetni? Nem volt még elég belőlük? Avagy a Jobbikban reménykedik? Mégis mit tettek ők a magyarokért? Becsapták a választóikat, mert egy valódi radikális pártként indulva egy semmilyen langymeleg "néppártot" kreáltak belőle.

Persze, sejthetjük honnan fúj a szellő, hiszen ezen család tagjai képtelenek levetni a családból hozott kommunista mentalitást, a szüleik velejéig rohadt világképét és világnézetét.Isten óvja az országot még egyszer ezektől a mocskoktól, a balliberális, nemzetidegen hóhéroktól! Hiába öltöznek csuhába, minket nem tudnak megtéveszteni!

El kell takarodnotok közéletből és legfőképpen az  egyház közeléből!

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: xinaf malkav malkav.blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://odamondogato.blog.hu/api/trackback/id/tr7311675041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása