HTML

Xinaf-Malkav-Mezeinyuszi ellen blog

Friss topikok

  • Lusuka: Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook... (2018.07.05. 19:30) Malkav és a bevándorlók!

Malkav az Igazi Kutai Jézust kutatja!

2017.01.22. 10:37 bélaybéla

Legutóbbi bejegyzésében :(2017.01.20. 21:56) tétova lépésekkel megindult a Kutai felé, de  a lelkében, agyában lévő rengeteg tévképzet miatt nem tudta még teljes mértékben megérteni a Kutai üzenetét.

Segítsünk most neki?

Legyünk jóindulattal, és tételezzük fel a jószándékot!

 

Nagyon üdvözlendő, hogy az Igazi  Kutai Jézus kereséséhez fogtál, mert a judeo-keresztény egyházak, köztük a Római Katolikus egyházzal, az embereket tudatosan és évszázadok óta a hülyeség állapotában tartja.
Ezt ismerték fel a kitűnő katolikus teológus tudósok is, akik bátran felemelték a szavukat ez ellen:
"Nézzük meg tehát, mit is mond a Nostra Aetate? Az irat lényege egy másik téma, de itt az a fontos, hogy ez egy erősen pró zsidó irat, amely megtilt minden megkülönböztetést, a zsidókat nem csak ártatlannak minősíti a keresztrefeszitéssel kapcsolatban, hanem továbbra is mint kiválasztott nép kezeli őket. A Nyilatkozat egyik legsúlyosabb teológiai tévedése, hogy az Egyház illetve az üdvtörténet kezdetét nem vezeti vissza Ádámig illetve az őskinyilatkoztatásig: „Krisztus Egyháza ugyanis elismeri, hogy hitének és kiválasztottságának kezdetei Isten üdvözítő misztériumának megfelelően már a pátriárkáknál, Mózesnél és a prófétáknál megtalálhatók.” Igy a magukat Ádámig visszavezetők az egyszerű keresztények, míg a magukat Ábrahámtól számítók a judeó-keresztények. Ezzel egy de faktó szakadást idéztek elő a kereszténységben. "
"A Zsinat sikeres befolyásolásától felbuzdulva, Glock és Stark két évig körbe járták Amerikát, beszédeket és szemináriumokat tartani egyházi vezetőknek, újságíróknak és szerkesztőknek. Munkájuk sikeres volt, mert munkájuk eredményeként sok hitoktatási tankönyvet és más kiadványokat át kellett írni, és minden szinten átnevelési kampányokra volt szükség. Így született meg a „judeo-kereszténység,”
http://eucharisztikuskongresszus.hu/BS_hit_14.html

Az Igazi  Kutai Jézus ellenben minden népnek a saját hagyományaira építi üzenetét, tanítását. Így a zsidóknak természetesen a zsidó hagyományokra, a nem zsidóknak,  mint pl. a görögöknek, az ő saját hagyományaikra, tudásukra. Nekünk magyaroknak pedig, a mi ősi hagyományainkra: a Csodaszarvasunkra, szkíta őseinkre,  Hunor-Magyarra, Babba Máriára, a fényvallásunkra, az asztrológiai világképünkre stb.
 Az Igazi Kutai  Jézus nem tagadja, nem üldözi ezeket, henem beilleszti az általa hozott üzenetbe, tanításba szerves módon.
 Így őseinket nekünk sem kell megtagadnunk, elítélnünk, mint ahogyan a zsidóknak sem, hanem előképekként fedezhetjük fel bennük, életükben, tevékenységükben a Jézusi erkölcsiséget, tanításokat.
Ti ellenben nem ezt az utat járva jutottatok a kereszténységre, hanem az un. "jól bevált úton" :
"A nagyegyház mindig is így járt el:
"elõbb minden üdvösségre vágyót zsidóvá
teszünk, hogy azután zsidóból - a már ismert és biztonságosnak látszó úton - kereszténnyé
tehessünk. Minden egyéb útvonal bizonytalan, tehát gyanús, tehát tilalmazott. A receptúra
félelmetesen bevált: ezt alkalmazta a nagyegyház nyugati hadoszlopa a két Indiák, a keleti,
ortodox szárny pedig Szibéria térítésekor, olyan átütõ sikerrel, hogy itt is, ott is mintegy fél
kontinensnyi népesség lett az effektív áldozata."
Van ellenben más útvonal is:
"Ha valaki történetesen zsidónak született, az magától értetõdõ módon a zsidó hagyományon (az Ószövetség tanításrendszerén) át jut el a tökéletesség magasabb fokára, ha viszont nem zsidó, akkor ugyanilyen magától értetõdõ biztonsággal használhatja útravalónak a saját szakrális örökségét."
http://www.taltosbarka.hu/barka/wp-content/uploads/2008/04/pap_gabor-gondolatok_a_szkita_nep_nemzeti_szertartasrendrol.pdf
Benneteket tehát egyszerre kellett megismertetni a zsidó hagyományokkal, történetekkel és abból levezetve juttattattak el a kereszténységre. Van más út is, amely a saját hagyományainkat megismertetve juttat el az Igazi Jézushoz, aki nem kirekesztő, és nem egyetlen nép történelmén keresztül elérhető.


Azt mondja Malkav, nem ismeri a Kutai Jézust! Ez nagy baj, mert Jézus tanításainak fő szimbóluma a víz, az emberek eredendő szomjúsága. Most azonban itt a kiváló  lehetőség, hogy megismerd a Kutai Jézust:


 - "Ha valaki szomjúhozik, jőjjön én hozzám, és igyék."(Ján7,37b)
 - "És aki szomjúhozik, jőjjön el; és aki akarja, vegye az élet vizét ingyen."(Jel22,17b)
  - "Ha ismernéd az Isten ajándékát, és hogy ki az, aki ezt mondja néked: Adj innom!; te kérted volna őt, és adott volna néked élő vizet.
11
    Monda néki az asszony: Uram, nincs mivel merítened, és a kút mély: hol vennéd tehát az élő vizet?
12
    Avagy nagyobb vagy-é te a mi atyánknál, Jákóbnál, aki nékünk adta ezt a kutat, és ebből ivott ő is, a fiai is és jószága is?
13
    Felele Jézus és monda néki: Mindaz, aki ebből a vízből iszik, ismét megszomjúhozik:
14
    Valaki pedig abból a vízből iszik, amelyet én adok néki, soha örökké meg nem szomjúhozik; hanem az a víz, amelyet én adok néki, örök életre buzgó víznek kútfeje lesz ő benne."(Ján4,10-14)


Honnan származik tehát Kutai Jézus?

"És más népet telepített be Assiria királya Babilóniából, Kutából, Avából, Hámátból és Sefárvaimból, és beszállítá őket Samaria városaiba az Izráel fiai helyett, a kik birtokba vették Samariát, és annak városaiban laktak." 2Kir 17,24
A Kutai Jézus Kutából származik, hiszen Assiria királya onnan telepítette be Galileába, Samariába  az ott lakók őseit. Abban az időben még Galilea külön nem létezett, hanem Samaria része volt.


A galileusok féltek, rettegtek a zsidóktól:
"Mikor azon a napon, a hét első napján este lett, és a helyiség ajtaja, ahol a tanítványok összegyűltek, be volt zárva a zsidóktól való félelem miatt, eljött Jézus, megállt középen, és azt mondta nekik: »Békesség nektek!«"Jn20,19
Ti nem vagytok már magyarok, és ezt észre sem veszitek, hiszen  nem érdekel benneteket a magyar hagyományokban fellehető krisztusi erkölcsiség, életpéldák, hanem csak a zsidók Ószövetségéből tudtok táplálkozni. Eleink még máshogyan gondolkodtak, amikor tele festették középkori templomainkat Szent László történetével, a kun karmából megszabadító nemes vitéz küzdelmével. A kun-kohn karmaiból úgy látszik, hogy ti nem is igen akartok megszabadulni, annyira megszoktátok bűzös leheletét(!), hogy drogként szívjátok magatokba kénköves poklát. Ez érthető is, hiszen ti genetikailag nem is vagytok magyarok, hanem idegen betolakodók vagytok a hazában az őseitek okán.

121212095140x7a144b580b8c7c33590a73a537b54703.jpg
Akkor ehhez tartsátok magatokat és ne próbáljátok a még tiszta lelkü magyar gyerekeket megrontani a bűzölgő tanításaitokkal! Ne foglalkozzatok magyar gyerekek tanításával! Nem ez a ti dolgotok! Érthető?

 

Most pedig itt közlöm a vitában általuk elrejtett, nem közölt hozzászólásaimat!

Nem véletlen bizony, hogy Jézus  a zsidók közé született, mert ha nem a leggonoszabb emberek közé születik  az üdvözítő, akkor a leggonoszabbak kimaradtak volna a megbocsátásból, a kegyelem lehetőségéből! Ugyanezért  születt Jézus a legsötétebb napon, napok egyikén karácsonykor.
Semmiféle különleges tisztelet, megbecsülés nem érheti tehát a zsidóságot, se a zsidóság ószövetségét és a zsidók történelmét, hanem inkább szégyenkezni illene! Ellenben a jómadaraknak eszük ágában sincsen szégyenkezni, hanem  az ószövetségi zsidóságot próbálják jó színben feltüntetni.

A nevelőapa József születtet Juda törzséből,  de a leges-legmodernebb genetikai kutatások kiderítették, hogy a nevelőapa nem örökíti a származását a nevelt fiúra. A zsidók annak idején ezt még nem tudták!

Ezért mondották, hogy Jézus Dávid házából származik, a nevelőapja származása okán.

"A hatodik hónapban pedig elküldte Isten Gábriel angyalt Galilea egyik városába, Názeretbe, egy szűzhöz" (Lk1,26-27a)
"Ne gondoljátok, hogy azért jöttem, hogy érvénytelenné tegyem a törvényt vagy a prófétákat; nem azért jöttem, hogy érvénytelenné tegyem, hanem hogy beteljesítsem." /Mt 5,17/"
Az eredeti görög szöveg szerint a betölteni szó szerepel a kérdéses igehelyen:
πληρῶσαι·betölteni
A betölteni szó jelentése nem azonos a betartani jelentéssel!
A betölteni szó jelentése, ha korra vonatkoztatjuk, akkor : elér, elhagy, átlép, túlhalad
Jézus az ószövetségi kort meghaladta, mert újat hozott.
Jézus átlépett az ószövetségi törvényeken, túlhaladta azokat az előírásokat, mert ő gyökeresn új parancsolatot adott a tanítványainak:
"Új parancsolatot adok néktek, hogy egymást szeressétek; a mint én szerettelek titeket, úgy szeressétek ti is egymást."Ján13,34

A jómadarak azonban a betölteni igét betartani értelemmel kívánják eladni a tudatlanoknak! Teljesen hiábavaló ezen próbálokzásuk, mert minket nem tudnak megvezetni!



Sajnos, nincs miért szeretnünk a  korabeli(!) zsidókat, mert maguk a tanítványok is rettegtek tőlük:
"Aznap, amikor beesteledett, a hét első napján, ott, ahol összegyűltek a tanítványok, bár a zsidóktól való félelem miatt az ajtók zárva voltak, eljött Jézus, megállt középen, és így szólt hozzájuk: Békesség nektek!" (Jn20,19)

A judabeli zsidók a galileusokat soha nem fogadták el teljes értékű zsidónak, ugyanis a galileusokat a zsidó uralkodó erőszakkal judaizálta és kötelezte őket a körülmetélkedésre!


Legjobban a három jómadarat a saját egyházuk kiadványaival lehet sarokba szorítani és hatásosan revolverezni:
A katolikus lexikonból tanulj, mert ezt ajánlotta a prelátus úr, ne makacskodj:
Katolikus Lexikon:
"a magyar őstörténet azon részei, amelyek kutatását a hivatalos állami/akadémiai művelődéspolitika irányítói (a múltban és a jelenben), tudománytalannak hirdetve, akadályozzák, elutasítják, eredményeit tagadják s a tankönyvekből kitiltják. - A szkíta-kérdés történetírásunk legkényesebb kérdése. A ném. történetírók a 18-19. sz: bizonyítékok nélkül, indogermánosították a szkítákat, s bár a 20. sz. közepe óta már nem teszik, a hivatalos hazai tört-írás változatlanul a 19. sz. ném. fölfogást követi. Aki megkíséreli az ősi magyar hitvilágot bemutatni, annak vállalnia kell a magyar tört-ből száműzött szkíta-kérdés említését is. - A szkíták indogermánosítói (pl. August Ludwig Schlözer, 1735-1809) és göttingai mo-i tanítványai teremtették meg a 18-19. sz: a „délibábos történelmet”, ill. a „délibábos nyelvtudományt”. - Nagyon kevés szkíta nyelvemlék maradt fönn, ezért a szkíták nyelve csak a korabeli más nyelvemlékekkel, ill. későbbi, a szkítával rokon v. a szkíta-utód nyelvek segítségével tanulmányozható; ilyen a sumér, a szanszkrit, az etruszk, a kelta, a magyar nyelv. - A szkíta-etruszk, azaz a magyar-etruszk nyelvrokonságot meggyőzően bizonyítja pl. az olasz Mario Alinei: Az etruszk nyelv mint a magyar nyelv archaikus változata (Etrusco: una forma arcaica di Ungherese. Bologna, 2003) c. műve, mely azt a következő hasonlóságokkal mutatja be: apa = apa; Eis, Ais = IS/ŐS, ISTEN; cel= kel, kelet; Felsina = felső stb.). Az etruszk is ragozó nyelv, abban is az első szótag a hangsúlyos, jellemzője a magánhangzó-illeszkedés. Alinei bizonyítéka az is, hogy a magyar  nyelv segítségével sok „megfejthetetlen” etruszk föliratot fejtett meg"

Ti magatok is az akadályozók, a magyarság eredetének megtagadói közé soroltattok? Hogyan mertek ezek után a prelátus úr szemébe nézni, aki ezt a lexikont nagy munkával kiadta és az oltárra letette? Ilyen vastag bőr van a képeteken?

 


 A szent hagyomány folyamatosan bővül, gyarapszik, ezért nyilván  nem lesz azonnal egyenértékű a mi hagyomány anyagunk a szent hagyománnyal,mert  ez egy folyamat része, amelynek az első pontja ez, hogy vizsgálódunk, merünk vizsgálódni, megállapításokat tenni és akkor egy bizonyos átfutási idő után részévé válhat a szent hagyománynak a dolog!

A jómadarak megpróbálják a gyerekek elől elrejteni a magyar őstörténetet, mondavilágot, származási vonalakat.
 Arra nincsen bizonyíték, hogy mi nem vagyunk rokon nép a hunokkal, mert sem a genetika, sem a nyelv ezt nem zárja ki. Ucsiratu professzor a kínai nyelvből azonosította a hun szavakat, és láss csodát, a hun szavak a magyarban is megtalálhatók:

http://index.hu/tudomany/tortenelem/ucsiraltu383/

Végső elkeseredésükben genetikai és nyelvi bizonyítékokat követeltek a magyarok leszármazási tábláit igazolandó. Átlátszó erőlködés ez, mert a zsidók leszármazási tábláival kapcsolosan miért nem ilyen gyanakvóak a jómadárkáim?
Azt sem tudjuk egyébként, hogy Noé melyik fia milyen rokonságban állt a későbbi zsidókkal, mert nincsenek genetikai minták, nyelvi bizonyítékok. Ez nem mérvadó, ha egyszer a családfák és a hagyományok szerint  a zsidók ezt tartják.
Ha ők ezt tarthatják, akkor mi is tarthatjuk a családfánk szerint őseinknek a hunokat, szkítákat, Nimródot!
Finnugorok nincsenek, ez csak egy fikció! A genetikai vizsgálatok szerint a honfoglaló magyarok a szkítákkal állnak genetikai rokonségban.
"Vajon az archeogenetika mit mond ezekkel a preszkíta, szkíta régészeti kultúrákkal kapcsolatban? Szerencsére már vannak eredmények e téren is. 2004-ben sor került egy még 1995-ben az Altáji Köztársaság területén, a Kizil folyó forrásvidékén feltárt altáji szkíta lelet genetikai vizsgálatára, francia és belga szakemberek által28. A Kr.e. IV-II. század közé datált, 35-40 éves férfi maradványainak mitokondriális DNS haplocsoport besorolása a ritka N1a típus. Ennek gyakorisága a mai európai, közel-keleti populációkban (skandináv, észak-, közép-európai, keleti mediterrán, örmény, török) kevesebb, mint 1%, a legmagasabb iráni és bizonyos indiai népességekben (8,3%)29. Ha megnézzük Tömöry Gyöngyvér és munkatársainak a mtDNS tekintetében végzett kutatási eredményeit, láthatjuk, hogy a klasszikus honfoglalók mintáiban az N1a haplocsoport mindegyik mai mintánál magasabb gyakoriságú (18,3%)"http://genetika.blog.hu/2014/01/18/a_genetikai_markerek_es_a_magyar_ostortenet_gaspar_robert
Ezen kívül a kulturális rokonság is ezekhez a népekhez köt minket és nem a finnekhez, mordvinokhoz stb.
Ti nem vagytok magyar származásúak és mivel a magyarok  családfáit, leszármazását , őseit is megtagadtátok, ezért  ti magatok zártátok ki magatokat a magyarságból.
A bibliai Nimród azonos a mi hagyományunk Nimródjával: A katolikus lexikon tanúsága szerint:
"Nimród: legendás alak a Szentírásban. - Ter 10,9.10-12: nagy birod. alapítója, mely Mezopotámia déli részének minden nagy városát (Bábel, Erek/Uruk, Akkád) magában foglalta. Mik 5,5 Asszíriával hozza kapcsolatba, ahol →Kalach romjai még ma is viselik a nevét. - A m. krónikák szerint ~tól (Nemrót, Kézainál Menrót) származott Hunor és Magor. **"
http://lexikon.katolikus.hu/N/Nimr%C3%B3d.html
Ajánlom, hogy iratkozz be a
SZENT ATANÁZ GÖRÖG KATOLIKUS HITTUDOMÁNYI FŐISKOLA SZENTÍRÁSTUDOMÁNYI TANSZÉK
Levelező Tagozatára:
" Íly  módon  ezek  a  mágusok,
napkeleti bölcsek is miután utána néztek Nimród kinyilatkoztatásában, megtudták, hogy
király született Júdában, és felt
árult előttük Krisztus egész életútja.”
http://fli.hu/pappnora-bibliakommentek/files/Napkeleti-boelcsek.pdf
A tanítás folyamatosan változik az ismereteink bővülése során!
Az igazi Jézus során előkerülő tények, tények, amelyeket megismerhetsz a kutatásokból, a lexikonokból és a főiskolai jegyzetekből!
 Te Judeo-Keresztény vagy!

 
Ezután a jómadarak a saját egyházuk lexikonját próbálják meg hilteleníteni, csakhogy a magyarokat megfoszthassák az őseiktől. ( Adj a tótnak szállást, kiver a házadból?)
Szerintem meg a Katolikus Lexikont nem a humorfesztiválra való rásegítés céljából adta ki az Egyház, hanem azért, mert ezzel akarja tanítani a híveket! Így aki olvassa, nem nevet rajta, hanem tanul belőle!
Rajtatok kívül természetesen, mert ti röhögtök!


Nem te mondod meg, hogy az egyház miből tanít, hanem az, aki kiadta a lexikont: egyenesen maga a prelátus úr:
"November 20-án délelőtt a Központi Papnevelő Intézet dísztermében mutatták be"
"Munkájuk gyümölcsét Diós István azzal a reménnyel teszi le „az Úr oltárára, illetve az olvasó könyvespolcára”, hogy a következő nemzedéknek segítenek eligazodni és gyarapodni a hívő tudás világában."
http://www.magyarkurir.hu/hirek/megjelent-magyar-katolikus-lexikon-utolso-kotete/
Tehát a hívő tudás világába nyújt betekintést a lexikon!
Én ehhez tartom magam, és hallgatok a prelátus úrra és tanulok a munkájukból! Ti nyíltan szembehelyezkedtek ezzel! Akkor jelentsétek fel a Katolikus  Lexikont!
Aki megtagadja a magyok őseit, leszármazási tábláit, az kiírta magát a magyarok közül, hiába beszéli a nyelvet: ez édeskevés!

Ezután megpróbálják tagadni mélységes zsidó elköteleződésüket, de ez nem megy, mert nagyon könnyen lelepleztem őket:
Az oldal készítői azt mondták, ha mind a 6 állítás meg van benned , akkor tényleg(!)  judeo-keresztény vagy , de ez nem zárja ki azt, hogy akkor is judeo-keresztény lehess, ha csak egy tényállás vonatkozik  rád!
A tényleg szón van a hangsúly! Ekkor már biztosan, mindenki számára konkrétan felismerhetően vagy judeo-keresztény!

Az őseink kérdése azután válik fontos kérdéssé, miután megszülettünk, hiszen van, akiktől tudunk tanulni, az élettapasztalataikat átvehetjük! Ezért nem mindegy egyáltalán, milyen őseink voltak!
 Ezután azzal próbáltak érvelni a zsidók elsődlegessége, fontossága mellett, hogy Jézus idézett a zsidóknak az ószövetségből. Gyenge próbálkozás, mert ugyan mire hivatkozott volna a zsidóknak Jézus, a  buddhizmusra? Ha Indiába született volna, akkor meg Buddhára hivatkozott volna és nem a zsidók Tórájára!
 Ez teljesen természetes!
Jézus a zsidók közé született, de ő maga Kutai Jézus volt, galileus, nem zsidó származású, aki felrúgta a zsidók törvényeit és a szeretetet helyezte mindenek fölé! Minden törvényt ugyanis  csak a szeretet legitimál, mert minden törvény csak addig elfogadható, amíg a mozgatórugó a törvény mögötti szeretet.
Jézus senkit sem kényszerít arra, hogy egy idegen nép történetét Istentől ihletettnek fogadja el, azt megtanulja, tanulmányozza, mert minden népnek meg van a maga vallása, története, héroszai!
A magyar nép ősei mindig is léteztek, szkítáknak hívták őket, mezopotámiában is éldegéltek, aztán pedig Galilába is kerültek belőlük!
Tanulmányozd a prelátus úr ajánlására a Katolikus Lexikont, abból sok mindent megtanulhatsz a magyarok őseiről!


 Ezután Nimród ősapánkat próbálták meg kikezdeni, elvenni érdemét a  Jézussal kapcsolatos kinyilatkoztatásaitól! Ez sem jött össze nekik, mert én a saját egyházuk kiadványában is ezt megerősítve olvastam és kész voltam ezt elhinni:
Azért vagyok kész, mert a SZENT ATANÁZ GÖRÖG KATOLIKUS HITTUDOMÁNYI FŐISKOLA SZENTÍRÁSTUDOMÁNYI TANSZÉK levelező tagozatának
tananyagában olvastam.

A dolgozatban megállapítást nyert az is, hogy :
"A fentiek alapján világosan kitűnik, hogy a napkeleti bölcsek zoroasztriánus hite egészen
hasonló elveket vall a kereszténységgel. Nem lehetett nehéz dolga a térítést illetően Tamás
apostolnak a pártusok között, éppen emiatt a hasonlatosság miatt."
 Tehát vannak népek, amelyeknek nem volt szükségük az ószövetségre ahhoz, hogy keresztényekké legyenek, mert sokkal könnyebben tudtak keresztényekké lenni, mint a zsidók, hiszen a vallásuk már jóval Jézus megjelenése előtt hasonló elveket vallott a jézusi kereszténységgel.
Ezért nekünk magyaroknak sem volt és ma sincs szükségünk az ószövetség megismerésére ahhoz, hogy keresztények legyünk, hiszen  a mi eleink is a manicheizmushoz hasonló vallásúak voltak, valamint mi is Nimród leszármazottai vagyunk, szkíták, mint a pártus őseleink voltak.
Az apokrif tudósításoktól teljesen független tény az, hogy a keleti mágusok a csillagok megfigyeléséből tudták megtalálni Jézus születési idejét.
Mi magyarok pedig abban hiszünk, hogy a nagy Nimród király kinyilatkoztatása által teljesen feltárult a mágusok előtt Jézus egész életútja!

Ezután a saját egyházuk dolgozatát próbálták meg hitelteleníteni azzal a blöffel, hogy igaz ugyan, hogy ezt írja a dolgozat, de a dolgozat  szövegkörnyezete később megcáfolja a leírtakat!
A szövegkörnyezet sem cáfolja az idézetet! Hiába olvastam el az egész irományt, én a fenti idézetet sehol nem láttam megcáfolva, se utóbb, se előtte!
 Ha te cáfolatot látsz valahol, akkor idézd nekem!
Aki megtagadja ősei hagyományait, magukat az ősöket, a leszármazási táblákat, az őseink vallását, azt már nem lehet jó szívvel magyarnak nevezni, hanem elkorcsosultnak, judeo-kereszténynek, stb.
 Maguk a zsidók is kivetnék maguk közül azokat, akik megtagadnák az ószövetséget és az őseiket!
A mi hagyományainkat nem engedjük, hogy holmi "papokrif iratnak" minősítve mireánk pressziót gyakoroljatok! Számotokra mindez lehet  "apokrif irat", kit érdekel, az a ti dolgotok, de legyetek szívesek megengedni nekünk, hogy mi ezeket " szentnek", igaznak, és sérthetetlennek tarthassuk. Ez a mi vallásunk és nézetünk, álláspontumk.
Nagyon sokan és egyre többen jutnak ugyanerre a felismerésre a hazában és elindul egy új honfoglalás, amikor visszavesszük ősenk jussát, hagyományait, nemes erkölcseit!
Már fel is épült ennek szellemében egy kis templom Verőcén: A Kárpát Haza temploma.
Ezt a judeo-keresztény papok megtagadták!
Annál jobb, mert így kiviláglik, hogy kik azok, akik az őseiket is elvetik!


A krónikák emlékezete alapján teljességgel elfogadandó, hogy a magyarság ősapja Nimród volt, így minden más állítást vissza lehet és kell utasítani, még akkor is, ha a hivatalosított nyelv- és történelemtudomány az ellenkezőjét állítja.
Ti tehát megtagadjátok mind a Nimród királytól való származásunkat, mind pedig a szkíta őseinket, a Katolikus Lexikon tudásával direkt szembe menve!
 Ez skandallium, innentől kezdve ti nem vagytok magyarok, akárhogyan is bizonygatjátok, mivel nincsen mire alapoznotok a magyarságotokat, ha egyszer  ezeket az őseinket megtagadjátok, és helyébe "finnugorokat" képzeltek, sőt egyenesen azt állítottad, hogy a magyarok finnugorok!
Te judeo- keresztény vagy, mert a hitedet , a Jézushoz való megtérésedet az ószövetségen keresztül tudtad csak abszolválni. A mi ősi vallásunkról fogalmad sem lévén, ezért csak ez az egyetlen út maradt a számodra, számotokra!
Akkor szerinted, amely  irat nincsen benne a Bibliában, és nem Istentől ihletett,  ebből következően, akkor az mind hamis?
Az összes más népek történetei, maga az egész történettudomány több évezredes kutatásai mind hiteltelenek?
Szó nincsen róla, nekünk magyaroknak a fentebb már bemutatott őseink hitelesek, a magunk módján "szentek". Ettől még mi is keresztények vagyunk, mert nem csak judeo-kereszténység létezik, hanem temérdek más formái is vannak még ezen kívül a nagyvilágban!

Ezután megpróbált rám nyomást gyakorolni a jómadár, hogy ha megírom az idézeteket a forrásokkal, akkor nem jelenteti meg a blogján a hozzászólásomat! Szemmel láthatóan ez nagyon kényelmetlenül érintette őket!

Tehát az nem érdekel, hogy te mit jelentetsz meg és mit nem, engem ezzel nem tudsz revolverezni, mert az összes kihagyott hozzászólásomat a saját blogomon meg fogom jelentetni, mert a rejtegetések világkorszakának immáron leáldozott!

 Nimród elfogadása ősünknek és a szkíta ősök elismerése a katekizmus , az Evangélium és a Szent hagyomány megváltoztatatása nélkül is lehetséges, mert ezeknek semmi köze nincsen az utóbbiakhoz! Minden nép saját maga tudhatja, hogy kik az őseik, és ehhez nem kell engedélyt kérni se a katekizmustól, se a pápától és se az Evangéliumoktól!
 Mit nem lehet ezen felfogni?
"Még jó, hogy nem te szabod meg, hogy ki magyar és ki nem."
Ez  következménye  a józan ész szerint, hogy ha valaki megtagadja a  magyar hagyományokban évszázadokon át vezetett és nyilván tartott őseit, akkor az nem nevezhető magyarnak, mert ezek az ősök a magyarok ősei. Ha nektek más őseitek vannak, (nyugodtan lehetnek), de azok nem magyar ősök, nem a magyarok ősei! Így te sem vagytok vér szerinti magyarok, hanem csak jövevények, akik mások őseit is meg akarjátok tagadni!  Milyen jogon tagadjátok ti meg az én őseimet, vagy más magyarok őseit? Honnan veszitek ehhez a bátorságot?
Egy apokrif irat is lehet igaz, ha más történelmi dokumentumok alátámasztják az igazát!  
Egyébként pedig a ti számotokra lehet csak hamis valami, mert más vallások ettől még nyugodtan elfogadhatják igaznak azt, amit ők jónak látnak elfogadni. Igy mi ezekből az iratokból  is elfogadjuk,  igazoló dokumentumnak  Nimródunk történeteit!
 A manicheizmus is keresztény hit, mert nem te mondod meg, mi a keresztény és mi nem! Maga Mani mondotta, hogy ő Jézus apostola, követője, sőt mártírja.

Rendkívül kellemetlenül érintette őket a saját egyházuk kidványa, ezért váltig makacskodtak, hogy a kiadványból idézett megállapítások hamisak és maga a kiadvány cáfolja azokat!
"Kövezzetek meg, én nem dolgozom helyetted, mert akkor nem fejlődnél semmit"
 Ha arra volt eszed, hogy a Bibliából hozzál példát arra, hogyan cáfol meg egy állítást az azt következő, akkor ez sem kunsz neked: De mivel ilyen állítás nincsen az irományban, miért is lenne, senki sem ostoba, hogy azért fejtsen ki egy állítást, hogy azt két mondattal később megcáfoljon!
 Szó sincsen reklámozásról, egyszerűen  bizonyos kommentjeimet nem jelenítetted meg, de nem azért, mert abban a saját blogomat reklámoztam volna, hanem azért, mert nem tudtál rá érdemben reagálni!
Sebaj, az igazságot nem tudod homályban tartani, mert az úgyis a napvilágra kerül!

A magyarok  mindig is az Egy Igaz Istent imádták, a szkítatérítő apostolok közölték velük, hogy az Egy Igaz Isten elkülde  az egyszülött(!) fiát a földre: Jézust. Ők ezt  jóérzéssel konstatálva felvették a Jézus jelét és keresztényekké lettek, noha meg nem keresztelkedtek vízzel! A manicheista eretnekséghez hasonló hitet vallottak , amikor visszatértek a Kárpát-hazába!
Az Árpádházi királyaink névlegesen felvették  ugyan a judeo-keresztény  vallás római változatát, de valójában önmagukat a pápai hatalom felett állónak tartották, amelyet kezdetben a Pápa is kénytelen volt elismerni. Az itt lévő kereszténység sok mindenben évszázadokig különbözött a nyugat- európában dívó kereszténységtől, mert ősenk átörökítették és híven őrizték őseik hagyományait, a szkíta vallás elemeit keresztény köntösben.
Márpedig a  kereszténység hajnalán az ószövetséget elutasító  Markion követői  meglehetősen elterjedtek voltak! Magukat keresztényeknek vallották, aztán a manichesta  és gnosztikus keresztények vallottak hasonló elveket a későbbiekben. Tehát volt idő, amikor ezek a gnosztikus keresztények többségben voltak a judeo-keresztényekkel szemben. Maga Szent Ágoston is a követőik közé tartozott ifjú korában.

Minden vallást Isten sugalmazott!
Ezért minden vallsban felismerhetőek az Isten munkái, nem csak az ószövetségben!
Ezért minden nép támaszkodhat Isten keresésében a saját hagyományaira, vallására és nem szükséges neki egy másik nép történelmét elfogadni, tanulmányozni ahhoz, hogy kereszténnyé legyen!
 A judeo- keresztény is ugyanúgy kiválogatja az ószövetségből a neki tetsző részeket, (elég keveset), a többiről pedig elítélően nyilatkozik!
A mi magyar hagyományunkból sokkal több mindent lehet kiválogatni és megbecsülve tovább éltetni a kereszténységben, mint az ószövetségből.
Mi tehát foggal - körömmel ragaszkodunk az őseink hagyományaihoz, akár tetszik ez a judeoknak, akár nem!

Végső elkeseredésükben egyetlen módon próbáltak meg negligálni! Azt mondották, a gnosztikus keresztények nem is keresztények! Persze, hogy nem, mivel a jó keresztények kiirtották őket kíméletlenül! A  valódi judeo-keresztények,- Krisztus igaz követői - ,mindenkit kirtottak, kiirtani igyekeztek, akik nem tetszettek nekik, akik akár csak egy nüanszal is ,de mást mondottak, vallottak, mint ők: azokat kardélre hányták, felkoncolták vagy máglyán elégették! A judeo-kereszténységet ugyanis sehol a világon máshogyan elterjeszteni nem lehetett, mert az emberek  mindenhol velejéig irtóztak ettől a vallási alakulattól.

















 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://odamondogato.blog.hu/api/trackback/id/tr912144773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása