HTML

Xinaf-Malkav-Mezeinyuszi ellen blog

Friss topikok

  • Lusuka: Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook... (2018.07.05. 19:30) Malkav és a bevándorlók!

Vétkesek közt cinkos, aki néma?

2016.09.06. 11:09 bélaybéla

Mezeinewsee belecsap a lecsoba!


Egy abszolut tudatlan, tájékozatlan, elfogult nőszemély hogyan  veszi magának a bátorságot hogy  elkezdi kritizálni  a magyarok, és az egyházak hozzáállását a gazdasági menekültekhez?!
Lááááássuk csak!
Látott egy kisfiút ugyanis, akinek a lábát felhasította a kerítésdrót!
Skandallum!
Ki a hibás?
Természetesen Viktor, aki noha református, mégis katolikus a felesége és a  gyerekeit  pedig metodista lelkész keresztelte!
Ezért az összefüggés is sejthető!
Lenne pár kérdésem!
Az Usa-mexikói határon lévő irdatlan hosszú vaskerítésről nem hallott még a hölgy?


"Egy mexikói emberjogi bizottság jelentése szerint az 1990-es évek közepe óta több mint ötezren haltak meg illegális határátkelési kísérlet során a mexikói–amerikai határvidéken."
http://www.ng.hu/Civilizacio/2009/09/Majdnem_mindennap_meghal_egy_illegalis_hataratkelo_a_mexikoi_amerikai_hataron

"az amerikai határőröknek nemcsak tűzparancsuk van arra, hogy a behatolókra rálőjenek, de ezt akkor is megtehetik, ha a migránsok már „egylábnyira” megközelítették az Egyesült Államokat, vagyis még mexikói területen vannak."
http://magyaridok.hu/belfold/tuzparancs-el-az-usa-mexikoi-hataran-81847/


Miért nem tetszett ordibálni ezért?
A pápa úr mikor tiltakozott?
A magyarországi határra menekülőknek nincsen joguk harmadik országból megérkezni ide, mert az első biztonságos országig terjed a menekült státuszuk!
Amikor a szomszédunkban dúlt a délszláv háború, akkor Magyarország befogadta az onnan érkező menekülőket, ugyanezt már mondjuk Lengyelországra nem volt kötelező.
A menekülők Merkel-anyu hívó szavára érkeznek tömegesen Európába! Merkel-anyu azonban nem az európai Unio vezetője, mégis ide hívja őket, mit sem törődve a tagállamok szuverenitásával! Miután ide hívta őket önkényesen elkezdi a "kvótákat" emlegetni, amely alapján majd szétteríti a többi országokban is a neki nem kellő migránsait!
A migránsok Törökországban jól be tudnak illeszkedni:
"a kétmillió menekült alig tizede van már csak táborokban, a többiek belakják a déli tartományokat "
http://index.hu/kulfold/2015/08/29/sziria_menekultek_menekulthullam/
"A menekültek egy kártyára kapják az apanázst, azzal fizethetnek a boltban, aztán mindenki főz magának. Ki lehet jönni az összegből, tekintve, hogy rezsi nincs, a szolgáltatásokért, a suliért sem kell fizetni. A rengeteg gyereknek ugyanis biztosított a taníttatás, a törökök fizetik a tanerőt is. Meg mindent."
"mit szól azokhoz, akik jöttek, megered a nyelve és ingerült is lesz. „Azok nem érdemlik meg Európát. Azok a gazdagok.”
http://mandiner.blog.hu/2015/10/27/_turelmes_vagyok_insallah_torokorszagi_menekulttaborban_jartunk


 Megemlíti még a végére, hogy jobb lenne, ha az egyházak nem függenének a kormánytól!
Ez természetesen csak most jelent neki égető problémát, hogy végre olyan kormány került hatalomra, amely némi támogatűást is nyújt az egyházaknak, a keresztény embereknek!
Amikor az állam támadta az egyházakat az elmúlt években, a szoci-liberós kormányzat idejében , akkor nem volt probléma, hogy az egyház mennyire kiszolgáltatott az államnak? Csak most olyan irdatlanul nagy probléma ez?
Miért nem tetszett követelni, hogy az egyház kapja vissza egykori vagyonát, földjeit, birtokait, részvényeit! Ezek jövedelméből tudta egykoron függetleníteni önmagát a mindenkori kormányoktól!
Ha olyan nagy a szád, akkor nyisd ki inkább a bukszád!

Szólj hozzá!

Címkék: xinaf mezeinewsee malkav keresztenyesdemokrata.blog.hu veszelszki

A bejegyzés trackback címe:

https://odamondogato.blog.hu/api/trackback/id/tr7411680889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása