HTML

Xinaf-Malkav-Mezeinyuszi ellen blog

Friss topikok

  • Lusuka: Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook... (2018.07.05. 19:30) Malkav és a bevándorlók!

Malkav és a bevándorlók!

2018.07.04. 10:14 nárcisz kutyus

A saját fészkébe fosó kakukkmadár képtelen elszakadni a bevándorlók nyakunkra erőltetésétől! Minden áron azt szeretné, ha muszlim milliókat tudna a magyarság nyakára ültetni és ehhez az Ószövetséget sem rest segítségül hívni,  "Ha jövevény lakik földeteken, s tartózkodik köztetek, ne tegyetek szemrehányást neki: olyan legyen köztetek, mint a bennszülött, s úgy szeressétek, mint önmagatokat, hisz ti is jövevények voltatok Egyiptom földjén. Én, az Úr, vagyok a ti Istenetek!" /Lev 19, 33-34/

Ránk semmilyen évezredekkel ezelőtt a zsidók által fogalmazott előírás nem vonatkozik, mert egyrészt akkor mások voltak a viszonyok, nem voltak szigorú államhatárok, az emberek szabadon vándorolhattak. Másrészt a kereszténység egyébként sem törvényvallás, hogy évezredekkel ezelőtt megfogalmazott szabályokhoz dogmatikusan kelljen idomulni. Mi szabadok vagyunk és a mindenkori adott helyzethez a saját lelkiismeretünk, józan eszünk és a tapasztalataink szerint viszonyulunk. Ezért semmilyen aforizmához, "szentíráshoz"nem vagyunk hozzá láncolva. Ezért tehát igenis megszabhatjuk ki érkezhet az országunkba, mint ahogyan a történelmünk során azért alakítottunk ki államhatárokat, hogy ehhez a jogunkhoz ragaszkodhassunk. Az Usa is ezt teszi, amikor falat emel a mexikói határra és szigorú határellenőrzést végez, vízumok szerint enged a területére lépni külföldieket még turistaként is.

Tehát az idegeneket kívül tarthatjuk az államhatárainkon és a menekültek meg kell, hogy elégedjenek a legközelebbi biztonságos szomszédos ország nyújtotta körülményekkel és nem törekedhetnek kizárólag Merkel anyu szoknyája alá. Jézus sem menne  Németországba, ha  elüldöznék Szíriából.

Sajnos azonban a történelmünk során nem mindig voltunk abban a szuverén helyzetben, hogy ezzel a jogunkkal élhessünk. Így fordulhatott elő, hogy idegen hatalmak temérdek idegen népet, bevándorlókat hoztak az országunkba: az ilyen  Veszelszky félék is a nemes magyar hazába telepedtek a Beer félékkel egyetemben. Ennek most vége, mert akiket nemkívánatosnak, ( persona non grata) nyilvánítunk, nem fognak bejönni. Hiába vonyítotok veszett kutyaként, akkor sem engedünk ebből a jogunkból!

A Veszelszky-félék mégsem nyugosznak, megpróbálják a magyarság által választott vezetőket lejáratni és ehhez a "demokrácia féltést " használják ostorként. Azzal  huhognak, hogy nincs demokrácia, csalások vannak, csorbulnak az emberek jogai, stb. Unalmas mantra , mert demokrácia soha, sehol, semmikor  nem létezett a történelemben. A balliberálisok valóban csalással jutottak a hatalomba 2002-ben, amikor minden közvéleménykutatás fidesz győzelmet jósolt, de érdekes módon mégis a balliberálisokat hozták ki győztesként. A balliberálisok aztán olyan irdatlan elnyomást, gazdasági megszorítást, sajtómonopóliumot zúdítottak a népre, építettek ki, amely végül utcai lázongásokba torkollott és a nép évtizedekre elzavarta őket a hatalomból. Most tehát ők ajvékolnak, hogy jaj nincsen demokrácia, mert az Orbán így meg, úgy beszüntette. Demokrácia pedig azért nincsen sehol, mert az embereknek nem egyforma az érdekérvényesítő képessége. Bözsi néni a szabolcsi kis faluban nem rendelkezik ugyanazokkal a lehetőségekkel, mint Soros  New Yorkban.

Soros pénzember egész birodalmakra tudja ráerőszakolni a legkülönfélébb eszközökkel az akaratát. Kevéssé ismert dolog, hogy a bankoknak pénz teremtő jogosítványuk van és amikor pénzt kölcsönöznek, akkor nem a betétesek pénzét adják kölcsön, hanem egyszerűen kreálnak pénzt a semmiből. A svájci polgárok megpróbáltak szembeszállni ezzel a szörnyeteggel, sajnos sikertelenül, mert a népszavazás meghagyta a bankok uralmát a társadalom felett:

http://www.origo.hu/gazdasag/20180606-most-vasarnap-csensen-fejte-allhat-bankvilag-svajc-miatt.html

https://screenshots.firefox.com/V7MzjG3TV4hA1ZuN/www.portfolio.hu

Inkább ezzel a kérdéssel foglalkozzatok, hogy a bankárok rémuralmát leleplezzétek és a társadalom önvédelmét saját pénz, helyi pénz megteremtésével megszervezzétek:

https://communities.cyclos.org/

Itt van a lehetőség, hogy a fenti program segítségével saját közösséget hozzatok létre saját pénzzel és elszámoló rendszerrel.

 

 

 

 

 

 

 

 

1 komment

Címkék: xinaf görögkatolikus malkav keresztenyesdemokrata.blog.hu veszelszki mezeinevsee malkav.blog.hu xinaf.blog.hu veszelszki-dunai bálint

A bejegyzés trackback címe:

https://odamondogato.blog.hu/api/trackback/id/tr7414092175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lusuka · erettsegitetelek.com 2018.07.05. 19:30:40

Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook profillal és minden mással: www.internetespenzkereses.info/
süti beállítások módosítása