HTML

Xinaf-Malkav-Mezeinyuszi ellen blog

Friss topikok

  • Lusuka: Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook... (2018.07.05. 19:30) Malkav és a bevándorlók!

Xinaf a totális elhülyülés mintaesete!

2016.09.30. 12:28 bélaybéla

Az okos fiú most a  népszavazásról osztja az észt!

Szerinte, azért nem érdemes most népszavazni, mert az olimpiáról, városligetről, fakivágásról se lehetett!

 Mi köze  ezeknek  egymáshoz? Ki tudja?

 Szerinte, csak 1294 bevándorló érkezne hazánkba, mert Brüsszel ezt mondotta! Jobban tennéd, ha többet olvasnál, néznél magyar népmeséket, mert erre is van ám magyar népmese:

https://www.youtube.com/watch?v=wDFL_vPKVDk

A kismalac és farkasok!  Először csak azt kéri a farkas a kismalactól, hogy az egyik hátsó lábát eressze be a malacka, mert megfagy a szerencsétlen farkas jószág! Az malackának több esze van, mert csapdát állít a farkasnak és beengedi, aztán jól leforrázza!

Természetesen, a farkas is csak ideiglenesen gondolta a betelepülést malackához, amíg fel nem falja a kövér disznót!

Azt mondja, az alkotmányban kell a migránsokról határozni! Az semmit sem ér, mert a magyar alkotmány az Eu-nak van alárendelve! A leghathatósabb érv a nép szava, a népszavazáson kinyilvánított akarat, mert azzal még az Eu-sem mer majd szembehelyezkedni!

  A brexit népszavazásnak sem volt jogilag semmi következménye, mert nem kötelezte semmire a brit parlamentet, mégis kénytelenek voltak fejet hajtani előtte a honatyák!

Hiába írattak alá ugyanis Orbánnal akármit, mert ő tudja, hogy a népszavazás felülír majd mindent!

Egyszerűen nem képes felfogni, hogy a népszavazás ereményével  senki és semmi nem mehet szembe, mert "széllel szemben nem lehet pisálni"!

A letelepedési kötvénnyel állampolgársághoz jutó üzletemberek  nem Magyarországon fognak  élni, és ide senki sem telepítheti őket erőszakkal. Ha bűncselekméyt követnének el, akkor ugrott a pénzük, azt nem fogják visszakapni, tehát ez egy garanciát is jelent számunkra!

Az országba legális úton menekült nem érkezhet, mert a  menekült státusz csak a legközelebbi biztonságos országig terjed. Szerbia, Görögország, Törökország biztonságos ország, így maximum csak Törökországig mehetnének! Ott meg kell álljanak, és meg kell várniuk, hogy mely ország kívánja őket befogadni!

A szezont is összekevered a fazonnal! Mi köze a politikusok megválasztásának a migránsokról való népszavazásnak? Semmi!

"De miért állnánk meg itt? Ezen logika alapján miért ne mondhatnák azt a magyar emberek, hogy nem akarnak cigányokkal, zsidókkal, pirézekkel":

Az állampolgárság megadása, vagy meg nem adása  nem azonos a már itt élő állampolgársággal rendelkező emberek kiutasíthatóságával! Az alkotmány szerint senki sem fosztható meg az állampolgárságától!

"Drágáim, az EU-ba mi benne AKARUNK lenni. A csatlakozással elfogadtunk bizonyos feltételeket"

Az Eu-t mi formáljuk, nem egy egyszer és mindenkorra kőbe vésett dolog, amelyen ne alakíthatnánk!

Hogy jó eséllyel mi lesz, az azon múlik legfőképpen, mi hogyan fogunk szavazni, és nem a brüsszeli politikusok igérgetésein, manipulációin!

A népszavazás a kötelező kvóták elutasításáról fog szólni, remélhetőleg!

A népszavazás a törvények felett fog állni!

Az Országgyűlést felhatalmazzuk a döntésre, mert előállhat olyan eset, amikor tényleg jogosan befogadhatunk majd néhány menekültet, úgyhogy örök időkre nem kell kizárnunk a betelepítés elvi lehetőségeit!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: xinaf malkav

A bejegyzés trackback címe:

https://odamondogato.blog.hu/api/trackback/id/tr9811754177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása