HTML

Xinaf-Malkav-Mezeinyuszi ellen blog

Friss topikok

  • Lusuka: Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook... (2018.07.05. 19:30) Malkav és a bevándorlók!

Mezeinewsee, Malkav és Xinaf felvilágosítása!

2016.03.02. 11:48 bélaybéla

Mezeinyuszi Malkav és Xinaf felvilágosítása!
Oktató anyag!
Legutóbbi beszélgetéseink során bizonyos kérdések megkerülhetelenekké váltak, ezért most ezekről nyújtok ismertetést, amely kötelező tananyag jellegű és elsajátítása nem tűr  immár halasztást a trimvirátus részéről!
Miről van szó?
A Katolikus Lexikonra támaszkodunk munkánk során, amely lexikon annyira kiverte a biztosítékot eme három szerencsétlennél, hogy igyekeztek azt negligálni, és elfordulni tőle mindenféle átlátszó és mondvacsinált indokkal.
Ők ugyanis az állami kommunista oktatáson csepedevén fel totálisan tévútra jutottak az ismereteik valódiságát illetően. Nézzük miben is áll az a tévedéssorozat, amely eme szegény jobb sorsra érdemes mákvirágok sorsát ennyire vakvágányra vitte!
 "a magyar őstörténet azon részei, amelyek kutatását a hivatalos állami/akadémiai művelődéspolitika irányítói (a múltban és a jelenben), tudománytalannak hirdetve, akadályozzák, elutasítják, eredményeit tagadják s a tankönyvekből kitiltják. - A szkíta-kérdés történetírásunk legkényesebb kérdése. A ném. történetírók a 18-19. sz: bizonyítékok nélkül, indogermánosították a szkítákat, s bár a 20. sz. közepe óta már nem teszik, a hivatalos hazai tört-írás változatlanul a 19. sz. ném. fölfogást követi. Aki megkíséreli az ősi m. hitvilágot bemutatni, annak vállalnia kell a m. tört-ből száműzött szkíta-kérdés említését is. - A szkíták indogermánosítói (pl. August Ludwig Schlözer, 1735-1809) és göttingai mo-i tanítványai teremtették meg a 18-19. sz: a „délibábos történelmet”, ill. a „délibábos nyelvtudományt”. - Nagyon kevés szkíta nyelvemlék maradt fönn, ezért a szkíták nyelve csak a korabeli más nyelvemlékekkel, ill. későbbi, a szkítával rokon v. a szkíta-utód nyelvek segítségével tanulmányozható; ilyen a sumér, a szanszkrit, az etruszk, a kelta, a magyar nyelv. - A szkíta-etruszk, azaz a m.-etruszk nyelvrokonságot meggyőzően bizonyítja pl. az olasz Mario Alinei: Az etruszk nyelv mint a magyar nyelv archaikus változata (Etrusco: una forma arcaica di Ungherese. Bologna, 2003) c. műve, mely azt a következő hasonlóságokkal mutatja be: apa = apa; Eis, Ais = IS/ŐS, ISTEN; cel= kel, kelet; Felsina = felső stb.). Az etruszk is ragozó nyelv, abban is az első szótag a hangsúlyos, jellemzője a magánhangzó-illeszkedés. Alinei bizonyítéka az is, hogy a m. nyelv segítségével sok „megfejthetetlen” etruszk föliratot fejtett meg."http://lexikon.katolikus.hu/%C3%96/%C5%91st%C3%B6rt%C3%A9net%C3%BCnk%20tabui.html
Ők ellenben katolikus létükre még ma is foggal-körömmel ragaszkodnak az állami hazugságokhoz! Ezzel saját egyházuk Lexikonjával is ellentétbe kerülvén meggyalázzák a magyarságot! Az ilyeneket súlyosan meg kell bélyegezni, és el kell tiltani az ifjúság nevelésétől, mert csak megmételyezik a magyar gyerekeket az ostoba hazugságaikkal!
Térjünk át most már a következő neuralgikus kérdésre!
 A magyar királyok hatalma felette állt a pápáénak!
 "A római főpap olyannyira méltányolta István tetteit, hogy ilyen mondatra ragadtatta magát: „Én magam apostoli vagyok, ő viszont méltán apostola Krisztusnak, hiszen általa Krisztus magának ily nagy népet térített meg."
http://mek.oszk.hu/05000/05000/html/kristo014.html
 Mátyás király pedig megfenyegette pápa uraságát, hogy ne merészeljen felette hatalmat gyakorolni, mert akkor búcsút inthet Magyarországnak:
"a királyi jogot az egyházjog szabályait figyelembe nem véve Mátyás király úgy érvényesítette, hogy a Szentszéket a katolikus hittől való elpártolással fenyegette arra az esetre, ha nem ismerné el az általa kinevezett főpapokat. "

 "I. István után is a maguk hatalmából töltöttek be főpapi javadalmakat, mutatja Martinus Polonus XIII. században élő gnieznói érsek krónikájának az a határozott megállapítása, hogy Kálmán idejéig a magyar királyok gyakorolták az invesztitúrát."
http://uj.katolikus.hu/konyvtar.php?h=174

A magyar királyok mindenkor ádáz harcot folytattak a Pápa ellen és független, önálló katolikus egyházat tartottak fenn az országban.
Az ország elestével azonban Mohács után a pápa emberei kaparintották meg az uralmat Magyarország felett, és Habsburgok beiktatásával az ország vallási függetlensége is elveszett: a pápa volt jogosut immár az invesztitúra jogokat is gyakorolni.
Tehát a Pápa nekünk nem helytartónk, mert az eljövendő magyar király valagba fogja rúgni a pápát és megfosztja az ország feletti hatalmától.

 Azzal foglalkozzatok, amiket írok nektek, akiket ajánlok nektek: a Katolikus Lexikont, E. Péter bíboros úr írásait, és sok más egyéb kijózanító dokumentációkat!
Az igazság elől ideig óráig elbújhattok, a homokba dughatjátok a fejeteket, de megmenekülni a  lesújtó végzet elől így sem fogtok. Azt javasalom tehát, amíg még van idő térjetek meg! Térjetek meg az igazságot befogadván, felismervén az igaz magyarságra, mert nem azért kaptak az őseitek jóindulatúan szállást ebben a hazában, hogy hálátlanul ellene forduljatok, mert visszajő Mátyáűs király és darabokra hasít benneteket!!!
 Ezután Malkav megpróbálja kimagyarázni, hogy eredeti ígéretét nem képes betartani!
Ne akard itt megmagyarázni a szennyesedet!
Ha egyszer azt ígérted, hogy itt nyugogtan összeszidhatlak, mint egy taknyos kiskölyköt, és nem mondtad azt, hogy csak ettől eddig, akkor ez általános érvényű ígéret volt mindnféle feltételek nélkül. Ez a magyar nyelv szabálya! Ha mondtad volna, hogy csak egy bizonyos időpontig vagy visszavonásig érvényes az engedély, akkor az más tészta lenne.

"A szépség és a szerelem görög istennőjét, Aphroditét,(Vénuz) szinte mindig kagylóval, elsősorban fésűs kagylóval vagy csigával jelenítették meg. A kagyló és a csiga az erotika, az újjászületés szimbolikája, vázuk nyílása kifejezetten hasonlít a női vaginára."
"A vulvára emlékeztető kagylók és a csigák húsát ma is sokan afrodiziákumként fogyasztják. Egyébként az erotikus képzetek és a testi vágyak gerjesztőjének tartott afrodiziákum kifejezést Aphrodité nevéből származtatják. Aphrodité római megfelelője, Vénusz szerelemistennő"
"A régi istennők iránti tisztelet és imádat maradványaként, a szent vagina mindig népszerű volt. Az ír katolikus templomok bejárati ajtajait még a középkorban is egy sovány, kéjesen mosolygó, két kezével szeméremajkait széttáró asszonyfaragás díszítette, úgyhogy minden belépő megérintethette a szent vaginát, és áldást nyerhetett általa"
http://www.erzsebetrosta.hu/Hiedelmek-babonak-nepszokasok/vagina-hiedelmek.html

Tehát valóban Pinás Vénusz és ezt a szervét kagylóval szimbolikusan meg is jelenítették! A magyar nyelv nem hazudik! Csak te használod ezt a szent nyelvet a hazugságokra! Ugyanis a katolikus Lexikon szerint az etruszkok is  magyar nyelven beszéltek!

Ezután a hangnemről kezdtek el beszélgetni!
Már nem tud visszafogottabb lenni a hangnemem, mert ehhez szocializálódott az évek alatt, amiket ezen az oldalon eltöltöttem.  Annak az ígéretnek a birtokában alakult ki eme jó szokásom, amelyet irányomban tettél, amikor közölted, hogy bátran összeszidhatlak, móresre taníthatlak, kioktathatlak és keményen beszólogathatok neked.
Ez nem öncélú fegyver ellened, hanem makacsságoddal, hajthatatlanságoddal, ostobaságoddal kiérdemelt jutalomfalat számodra.
Ez egy trenírozó eszköz volt részedre, amely láthatóan elérte célját, mert már képtelen vagy emelt fővel elviselni az igazságból táplálkozó haragom megnyilvánulásait.  Az igazság lemeztelenített, és az olvasóközönség előtt thotálisan megszégyenülve vagy kénytelen rejtegetni a kommentjeimet!
Sajnálom, de fügefalevéllel nem szolgálhatok!
 Egyetlen út maradt csak számodra: a nyilvános beismerés és bocsánatkérés! Ebben bizakodok, hogy a terméketlen fügefa mégis meggondolja magát és jó gyümölcsöket terem. Ha nem: kivágattatik és a tűzre vettetik. Nincs mentségetek, hallottátok az ígét, az íge lemeztelenített és csontig hatolóan átvílágitott titeket, ezért menekülésre fogtátok, és megpróbáljátok kérleléssel  a nyilam záporától megmenekíteni magatokat.
Ez nem lesz lehetséges, hanem csak még erősebb és keményebb hangnemet kaphattok!
Butaságotok, tökéletes idiótaságotok, struccpolitikátok juttatott idáig. Erről csak ti tehettek, én szóltam és figyelmeztettem társaságotokat!
Saját ganéjotokban kell fetrengenetek, ha nem tértek meg az általam kinyilatkoztatott Thudáshoz!

Szólj hozzá!

Címkék: xinaf malkav mezeinevsee

A bejegyzés trackback címe:

https://odamondogato.blog.hu/api/trackback/id/tr538434672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása