HTML

Xinaf-Malkav-Mezeinyuszi ellen blog

Friss topikok

  • Lusuka: Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook... (2018.07.05. 19:30) Malkav és a bevándorlók!

Alister újra és újra erőlködik a politizálással!

2014.02.08. 18:13 bélaybéla

Alister  újra és folyamatosan politizál...


Világosan megmondottam, hogy annyit sem ért hozzá, mint tyúk az ábécéhez, de azért osztja az észt rendesen.
Bajnai tette rendbe a gazdaságot írja:
Akkor miért volt folyamatosan akkora az államháztartási deficit, ami miatt az Unió eljárása alatt voltunk?
"Orbán Viktor miniszterelnök azt mondta, éjszaka szakértők elemzik, mi következik abból, hogy nem stimmel a 2009-es hiány, a tavalyi büdzsében szereplő 3,9 százalék helyett 4,4 százalék lesz a deficit. Erről már Brüsszelt is értesítették."
http://index.hu/gazdasag/magyar/2010/09/30/orban_nem_stimmel_a_2009-es_koltsegvetesi_hiany/


"Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter már január 3-án sajtótájékoztatón bejelentette, hogy a várakozásoknál kedvezőbb, 929,2 milliárd forint lesz a büdzsé hiánya, mintegy 200 milliárd forinttal alacsonyabb a költségvetési törvényben szereplő deficitnél. Hozzátette, hogy ennek alapján a GDP-arányos hiány legfeljebb 2,7 százalék, kedvező esetben akár 2,3 százalék is lehet."
http://hvg.hu/gazdasag/20140122_Megjottek_a_hianyadatok_Varga_szerint_bej
Az igazság az, hogy a gazdaságot a zuhanásból Orbánék mentették ki, lecsökkent a deficit elfogadható szintre és elkezdett nőni a gdp is.

Vallás:
 Azt sem tudja mit határozott meg a kormány. Nem azt, hogy ki vagy mi az egyház, hanem azt, hogy melyek a történelmi(!) egyházak Magyarországon. Ezeket kiemelten kezeli az állam és jobban támogatja, ez jogos és természetes.

Devizahitelesek:
Felrója az Orbán kormánynak, hogy csökkent a forint árfolyama, amikor  a komcsik alatt sokkal jobban csökkent, és ez vezetett a devizában eladósodottak kamatterheinek a drasztikus megemelkedéséhez, az teljesen rendben van? Mit tettek ők a devizahitelesek megsegítéséért, amikor az ő selejtes gazdaságpolitikájuk okozta a problémákat?

Fejezd te csak be a közgazdasághoz meg a politikához való beszólásaidat, mert úgy hülyeség mindaz amit leírtál ahogy van!
















Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://odamondogato.blog.hu/api/trackback/id/tr115805243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása