HTML

Xinaf-Malkav-Mezeinyuszi ellen blog

Friss topikok

  • Lusuka: Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook... (2018.07.05. 19:30) Malkav és a bevándorlók!

Malkav megint porig alázta saját magát!

2016.10.04. 17:26 bélaybéla

Malkav úr, a hittudományok "kiváló tanulója" újfent csúnyán beégett Jézus származásával kapcsolatosan!

Ezért kénytelen volt a megvilágosító erejű kommentemet  a bizonyító linkekkel együtt rejtegetni!

Most azonban a rejtegetések világkorszakának leáldozott, mert minden a Napvilágra kerül!

Íme hát:

http://malkav.blog.hu/2016/10/03/csak_szepen_sorjaban_avagy_a_legnagyobb_okorsegek

 

1:Külön kel tudni választani a dolgokat:
Lehet valaki zsidó vallású és zsidó etnikumú egyszerre, aki vissza tudja vezetni a családfáját a zsidó ősatyákhoz és gyakorolja is zsidó vallását.
Lehet valaki zsidó vallású, de nem zsidó etnikumú, aki betér a zsidó vallásba, de mondjuk vérségileg nem zsidó származású.
Lehet valaki nem zsidó vallású, mondjuk keresztény, akinek az ősei zsidók voltak, zsidó etnikumú emberek!
Galileából a zsidókat,  zsidó etnikumú és vallású embereket elszállították:
"Simon Tharsi egy sikeres asszírok elleni hadjárata után összeszedte a galileai zsidókat és védelmi okok miatt visszatelepítette őket Júdeába (8): "Akkor fogta a galileai és atarbattabeli zsidókat asszonyaikkal és gyermekeikkel, valamint minden vagyonukkal együtt és nagy diadallal Judeába vitte őket" (1Makk5,23)
http://agost.no-ip.org/biblia/SZIT/1Mak/1Mak.html
Felmerül a kérdés, ha elszállították Galileából a zsidókat, akkor hogyan élhettek ott mégis zsidók? Jézus édesanyja miképpen volt "zsidó"?
"Arisztobulosz király ekkor elrendelte, hogy az összes itt lakó pogány metélkedjék körül és vegye fel a zsidó vallást. Ez volt a zsidó történelem első erőszakos térítő akciója. "
http://www.hetek.hu/hit_es_ertekek/200201/a_messias_korzete_galilea

"Az igazi változás azonban Kr. e. 104-ben történt, amikor I. Arisztobulosz Galileát a zsidó állam szerves részévé tette és megkezdódött egy magasfokú judaizálás, vagyis a lakosság a zsidóságba való áttérésre volt kényszerítve."
www.academia.edu/7196201/Pasca_Szil%C3%A1rd_-_Galilea_lakoss%C3%A1g%C3%A1nak_etnikai_%C3%B6sszet%C3%A9tele_J%C3%A9zus_kor%C3%A1ban


Jézus édesanyja tehát vérségileg nem zsidó származású volt, hanem azok közé tartozott, akiket erőszakkal kényszerítettek a zsidó vallás felvételére!
2:Én Jézus hangján szólok hozzátok, mert az ő tanításait interpretálom számotokra!
3: Magyarul: A Jelenések könyvében említett dolgok jelentős része létezhetnek a  valóságban is, noha sok irracionális elem is ugyanúgy fellelhető benne! Mi emberek nem vagyunk abban a helyzetben, hogy abszolut ítéletet mondhassunk a könyvben szereplő dolgok racionális, avagy irracionális léte felől! A sárkányról sem tudhatjuk, hogy irraconális lény, avagy a valóságban is létező, létezett állat!
A kutatók viszont a sárkányt beemelték a valóban létező állatok közé, amikor egy újonnan felfedezett, de kihalt állatnak a "tömzsi sárkány" elnevezést adták.
4: Ki mondotta, hogy az izzadság az agyban jön létre? Az erős agyi tevékenység egyik "mellékterméke" lehet, amikor a bőr felülete izzadni kezd!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://odamondogato.blog.hu/api/trackback/id/tr7911767729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása