HTML

Xinaf-Malkav-Mezeinyuszi ellen blog

Friss topikok

  • Lusuka: Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook... (2018.07.05. 19:30) Malkav és a bevándorlók!

Alister politizálni próbál...

2014.02.06. 16:27 bélaybéla

http://xinaf.blog.hu/2014/01/15/es_ismet_regen_volt#c21618976

Bár ne tette volna....

Azt hiszi, annyira ért a politikához, hogy elkezdett politizálni a nagyfiú

Az igaz, hogy Magyarországon a focihoz és a politikához mindenki ért: meg is látszik mindkettőn.Én az adókat, áfát, szja-t csak azokkal fizettetném ki , akik arra a pártra adták a voksukat, akik éppen kormányoznak, meg azokkal, akik nem mentek el szavazni. A többiek mentesülnének mindezek alól.

Nézzük csak sorban az ostobaságait, amelyeket közhírré tett a világhálón!

Azt állítja, hogy az adókat mindig az emberek fizetik meg. Óriási felfedezés! Az a nem mindegy, hogy mely emberek azok, akik kifizetik az adókat. Ha a multicégek, szolgáltatók fizetik meg az adókat, akkor nem feltétlenül vannak egyúttal  abban a helyzetben, hogy továbbpasszolják azokat, mint ahogyan Alister vizionálja.
A szolgáltatókat, amelyek monopolhelyzetben voltak (víz, gáz áram stb), a komcsik (Horn Gy.) úgy adták el, hogy garantálták nekik az évi 8%-os profitot. Ilyen a világon nincsen, de velünk ezt is meg lehetett csinálni. A szolgáltatóknak azonban nem is kellett ezzel a garanciával élniük, mert úgy felemelték az árakat, hogy csak ihaj.Amikor felment az energia ára a piacon, akkor azért, ha rossz idő volt, akkor azért, ha jó, akkor meg azért stb.Tehát ha most elszedjük tőlük ezt az extraprofitot, akkor azt nem az emberektől szedjük el, hanem tőlük, akik kénytelenek lesznek a 8% helyett beérni az 4%-al. Ennyire egyszerű és érthető, de Alister a komcsik ostoba ideológiáján nőtt fel, és ma is azt zabálja, ezért képtelen megérteni a legegyszerűbb összefüggéseket is.

Abban egyetértek vele, hogy ez a kormány több esélyt mégsem érdemel, mert ennél sokkal keményebb intézkedéseket kellett volna foganatosítani a multikkal szemben. Viszont  a már 12 évig kormányzó ellenzék még annyit sem érdemel, hogy ellenzékként bekerüljön az Országgyűlésbe. Egyedül a még tiszta, és nem a multik szekerét toló Jobbik az, amely megmentheti az országunkat.

A magánnyugdíjakat nem a kormány lopta el, hanem a tisztelt komcsik próbálták kiprivatizálni azt is maguknak és a multiknak.Ezt vette vissza állami kezelésbe a Fidesz, jól tették, mert már semmi sem lenne abból a pénzből a kezeik között.Stadionokra meg szükség van, hiszen mindenhol vannak stadionok, és az emberek szeretik a focit.

Külkapcsolatok szétzilálása? Nevetséges ostobaság!

Vazallusi kapcsolat Oroszországgal? Ez is nevetséges túlzás, hiszen egy atomerőmű még nem jelent vazallusi hűséget egy egész országnak, noha én sem értek egyet az atom preferálásával.

Forint leértékelése?: 2008 szeptember 15-e és 2009 márciusa között a forint 31%-al gyengült az euróhoz képes.
Az euró 2010 áprilisában 265 forint volt, ma meg 308, ez 15,8%.Ennyit tehát erről!

Bankok nélkül sem lenne kora középkori életszínvonal, mert az életszínvonalat nem a bankok emelik meg.
A fizetőeszközt nem magánbankoknak kellene hitelre forgalomba hozni az embereknek, hanem kamatmentesen kellene rendelkezésre bocsátani egy állami banknak a vállalkozók számára.

Devizahitel. Annyira érzéketlen, hogy az emberek hibáztatja, amiért a bankok becsapták őket. Az tisztességes dolog, hogy a törlesztőrészleteket a duplájára emelték?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://odamondogato.blog.hu/api/trackback/id/tr275801834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása