HTML

Xinaf-Malkav-Mezeinyuszi ellen blog

Friss topikok

  • Lusuka: Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook... (2018.07.05. 19:30) Malkav és a bevándorlók!

Xinaf és a magyarság!

2014.02.04. 15:18 bélaybéla

http://xinaf.blog.hu/2012/07/29/akkor_par_szo_a_magyarsagomrol

Azt mondja, hogy sokan kétségbe vonják magyarságát.

Ez egy teljesen lényegtelen álprobléma, mert
nem az a lényeges kérdés, hogy ki a magyar, hanem az, hogy mi a magyar.
A magyarságtól teljesen idegen a nyugatról behozott kétpólusú jobb és baloldali felosztás. Ez jól látszik a pártok besorolásánál is, ahol a kommunista utódpártokat bal oldalinak, míg a Fideszt és a Jobbikot jobb oldalinak nevezik, holott a a kommunista utódpártok nyomokban sem hordoznak, képviselnek baloldali értékeket, hanem ezek az értékek  inkább a jobboldali pártokban találhatóak meg nálunk. Akkor kicsodák a baloldaliak? Nemzetünk tökéletes elárulói, vagyonunk kiárusítói, a külföldi elnyomóink hazai csahosai, zsoldosai, akik meggazdagodtak a hazaárulásból.
Aki ezt nem látja ,az súlyosan megtévesztett marha vagy ostoba idióta.
A magyarság alapvetően a velejéig baloldali kötődésű nemzet, mert a szkíta őseink gondolkodását örököltük.
A vérszerződésből, a szerződés pontjaiból , valamint az Aranybullából is kitűnik, hogy a nemzet soha nem tűrte, és nem fogadta el a diktatórikus államberendezést, az abszolutisztikus hatalommal rendelkező uralkodókat.Míg nyugaton és keleten az ilyen uralkodók zsarnokoskodtak, addig nálunk csak az Országgyűlés hozhatott törvényeket.A király által hozott rendeleteket a vármegyei közgyűlések nem voltak kötelesek kihirdetni, ha azok ősi törvényeinkkel ellentétesek voltak.
Ezért van az nálunk, hogy még a jobboldali , nemzethez hű pártok sem fordíthatnak hátat a baloldali értékeknek.
Dehát ezt Xinaf honnan a fenéből tudhatná, amikor annyira műveletlen?

Árpád sávról:
Annyira ostobaságot szajkóz szegényke, hogy nem veszi észre , hogy az Árpádsáv nem csupán egy a többi zászlónk, címerpajzsunk közül, hanem az első és a legfontosabb, mert most is ott találhatjuk címerünk bal oldalán.
Ez volt a velejéig magyar ősszármazású uralkodóházunk(Árpádház) címere, ezt vitték tovább az Anjouk, Hunyadi Mátyás ( Rákóczi zászlaja is ez volt),  aztán később  a Habsburgok is.

Szavazati jogot a jövedelemhez kötné:
Idióta ostobaság, mert akkor azok a magyar anyukák sem szavazhatnának, akik állapotosak és nem dolgoznak, meg azok sem, akik évekig gyesen vannak. Azok sem szavazhatnánk akkor, akik külföldön dolgoznak?
A szavazat jogot az iskolázottsághoz kell kötni és nem az adóhoz. Aki legalább a 8 általánost nem tudja elvégezni, az ne szavazzon, ne döntsön semmiben, mert erre tökéletesen alkalmatlan.

Nem fogadja el, hogy Jézus magyar volt:
Mivégre is? Nyilván semmit sem kell elhinni, de akit nem érdekel egy ilyen kérdés, hogy egyáltalán nem veszi magának azt a fáradtságot, hogy utána nézzen a számunkra fontos és érdekes témának, megismerkedjen a kutatók legújabb felfedezéseivel, az lehet ugyan magyar, de csak féllábbal és félszívvel, mert tökéletesen magyarellenes álláspontra helyezkedik a struccpolitikájával.

Szabadkőművesek?:
Fogalmad sincsen róluk és a tevékenységükről, ha legalább elolvastad volna az idevágó kutatásokat, pedig Magyarország az egyetlen ország, ahol a szabadkűműves titkos iratokat egy belügyminiszteri rendeletel összeszedették, és ezeket Raffay úr kikutatta.
Olvasd el a könyveit,  és ne irj marhaságot, mielőtt itt kétkedsz nekem!

Mgyar ősvallás:
 Legalább ismerd meg előtte, hogy mi volt az, mielőtt kategórikusan elutasítanád!

Azért van az, hogy ilyenek vagytok, mert a családban kommunista apa emlőin nevelkedtetek.
Aztután az iskolában is azt a szellemiséget szívtátok magatokba, amelyet még az orosz megszállás idejében alakítottak ki nemzetünk leigázása és félelemben tartása végett. Hiába volt "rendszerváltás" már 23 éve, ha ebből 12 évig a komcsi disznók voltak uralmon, akik tovább örökítették magyarfaló és lélektipró ideológiájukat . Ezt tanították, tanítják  még a mai napig is, ezeket a nemzetrontó marhaságokat plántálják a tanárjelölt gyerekekbe, akik aztán tovább adják az általános és középiskolákban a mételyt.

Teleki Pál főcserkész forog a sírjában, amikor rátok tekint! Ti akartok gyerekeket tanítani? A közelébe se menjetek gyerekeknek, mert nem vagytok méltók hozzájuk!



































Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://odamondogato.blog.hu/api/trackback/id/tr955796956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása