HTML

Xinaf-Malkav-Mezeinyuszi ellen blog

Friss topikok

  • Lusuka: Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook... (2018.07.05. 19:30) Malkav és a bevándorlók!

Mezeinewsee újabb ökörségre ragadtatta magát!

2015.12.26. 13:39 bélaybéla

"Női hivatás? Akkor most hogy is van ez?"

Mezeinewsee majd megmondja a nőknek!

Mezeinewsee már megint képtelen a magyar mondatok megértésére, és saját képzelgéseit vetíti bele mások mondataiba. Kövér László esetében sem képes megérteni, mit mondott szegény elnök úr.
Szó sincs róla, hogy a nők életének egyedüli értelmének a szülést állítanák be, ezt senki nem mondta, hanem azt mondta Kövér úr, hogy jó lenne, kívánatos lenne, ha a nők értékrendjében első helyet a gyermekvállalás töltené be. Mit nem lehet ezen felfogni, miért kell ezért kikelni magából egy magát kereszténynek állító hölgyeménynek?
Ők, úgy látszik ,még mindig a liberálkomcsi értékrend emlőin nevelkedve gondolkodnak, de miután a rendszerváltáskor eme biztos ideológia talaját elveszítette  menekültek a keresztény tanokhoz. Azonban az otthonról hozott, az anyatejjel magukba szívott komcsi filozófiát feladni képtelenek voltak. Most a templom falai közé menekülve osztják az észt a hűséges hívőknek, akik a komcsi rémuralom idejében sem fordítottak hátat az egyháznak. Kikérem magamnak, hogy ilyen jöttmentek, öskomcsi ivadékok próbálják megmondani a frankót nekünk, hűséges és bátor keresztényeknek!
Miről is van szó?
A Sátán a végső időkben a családok, a kisgyermekek ellen fordul haragjában és próbálja a végső pusztulásba taszítani az emberiséget. Jézus urunk is egy szűz anya gyermekeként született felettébb csodálatos módon közénk, egy tehetetlen újszülöttként. Jézus is felvállalta a gyermekség megpróbáltatásait, nehézségeit és nem tért ki az emberi lét őstulajdonságai elől.  Isten megmutatta nekünk, hogy mi az életünk megmentésének az útja: az, ha befogadjuk a szívünkbe és a családunkba a kisgyermekeket, azt az áldást, amit ezáltal tartogat nekünk, megajándékozván bennünket saját Fiával az újszülötteken keresztül.
Isten tudta, hogy küszöbön van az a sátáni korszak, amely megpróbálja a nőket lebeszélni a gyermekszülésről.És valóban: most a Halak világkorszakában vagyunk, amelynek testisége a vele átellenben lévő minőség: a Szűz. A Szüz jellegzetessége a terméketlen állapot, amelyet megpróbál megőrizni  a végsőkig ,és nem vállalja fel a gyermekszülést, mert a nőket önmegvalósításra, a pénz hajszolására, a karrier kidolgozására készteti, és végtelenül emancipálódni akar a férfiakhoz.
Isten  mégis ezt a Szűz tulajdonságot használja ki, kényszeríti a gyermek befogadására, elfogadására, és megszülésére. A lehetetlen és megmagyarázhatatlan megtörténik és valósággá válik: Íme egy szűz fogan és fiút szül! Mekkora isteni csoda ez! Ezt képtelen megérteni Mezeinewsee, mert fogva tartja őt az az ideológia, amelyben  felnevekedett és amely ma is alapjaiban befolyásolja a közgondolkodást!
Amikor a Szűz feladja kényelmes szüzességét, gyermektelen állapotát és őnfeláldozó módon vállalja a fájdalmakat, a nehézséget, a gyermeknevelés mindennapi fáradságát, akkor ér  fel az isteni magaslatokra, a jézusi csúcsra, aki szintén életét adta miértünk, gyermekeiért.
Ez az az ős anyaság, "női principium", amely ésszel megmagyarázhatatlan, logikailag abszurd, hogy valaki önként vállalja a szenvedést  a másikért, az új élet érdekében, a csecsemőért. Ennek fontosságát, mindenek felettiségét és elsődlegességét kérdőjelezi meg arrogánsan Mezeinewsee! Ennél elsődlegesebb nincsen, még akkor sincs, ha vannak, lehetnek kivételes nagyságok, akik, mint Teréz anya, az önfeláldozást képesek voltak gyakorolni szűzen is! Ez azonban nem követendő út számunkra, hanem Isten kegyelmének kivételes jótétemémnye, amellyel lehetővé teszi a valamilyen okoknál fogva gyermektelenül maradt embereknek is az isteni magasságokba való emelkedést.
Egyszerűen vérlázító, hogy ma Magyarországon képesek ilyen vehemensen tiltakozni egyesek az anyaság elsődlegességét megfogalmazók ellenében, amikor minden évben átlagosan 35 ezerrel vagyunk kevesebben. Ők arra hivatkoznak, hogy  ezzel megsértette, megbántotta Ákos a nőket! Szó sincsen erről, ez egy álságos félrevezetés, mind a Telekom, mind a tiltakozók részéről. A Telekom ma is olyan "zenészeket" támogat, akik a nőket egyszerűen "kúrógépekként" mutatják meg! Ez ugye nem probléma, mindaddig, míg ebből gyermek nem merészel születni, vagy valaki fel nem ismeri, hogy a gyermek vállalása fontosabb kell legyen, mint az állandó szex!
http://magyaridok.hu/belfold/nogyalazo-rapper-nem-zavarta-telekomot-239968/

Szólj hozzá!

Címkék: xinaf mezeinewsee malkav keresztenyesdemokrata.blog.hu veszelszki

A bejegyzés trackback címe:

https://odamondogato.blog.hu/api/trackback/id/tr448200342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása