HTML

Xinaf-Malkav-Mezeinyuszi ellen blog

Friss topikok

  • Lusuka: Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook... (2018.07.05. 19:30) Malkav és a bevándorlók!

Mezeinyuszi bőszen politizál

2018.07.19. 00:15 nárcisz kutyus

https://keresztenyesdemokrata.blog.hu/2018/04/05/miert_nem_szavazhatok_keresztenykent_a_fideszre

Nem megmondtam már ezerszer, hogy a politikával ne foglalkozzatok, mert buták vagytok hozzá, mint a tyúk az ábécéhez! Hiába gondolja mindenki ebben az országban, hogy ért a politikához, meg a focihoz, a végeredmény nem ezt igazolja.

Hogyan mered venni a bátorságot ahhoz, hogy vénségedre politizálj, amikor te magad leplezed le önmagadat azzal, hogy" Amikor az SZDSZ bármilyen szinten kormányzati tényező volt, én még egyáltalán nem foglalkoztam a politikával." ? Szóval csak 8 éve vágtál bele a politizálásba és máris az interneten osztod itt az  észt?

Mégis, hogyan képzelted ezt? Én kisgyerek korom óta követem a politikát, ismerem az eseményeket múltból és a jelenből egyaránt! A történelmi ismereteid a nullához konvergálnak!

Nézzük meg tételesen a légből kapott marhaságaidat!

"A fidesz vallást alapított"

Ezt a címeres ökörséget honnan gondolod? A vallások a transzcendens, megfoghatatlan felsőbb isteni valóságot írják le.Orbán lenne a transzcendens valóság? Röhejes! Persze jogod van így tekinteni rá, mint ahogyan bárki hihet bármiben. Ez magánügy, úgyhogy mások túlvilági hitével ne kötekedj!

"gonosz, keresztényellenes tetteket tesz"

Semmilyen gonosz, keresztényellenes tetteket nem tesz, maximum ha külső körülmények erre kényszerítik.

"megvásárolta az egyházakat"

Ezt az blődséget komolyan le mered írni? Ha az egyházakat így meg lehetne vásárolni, akkor jól tette, ha megvásárolta őket, mert ilyen megvásárolható egyházak minek voltak, az ilyenekre semmi szüksége nincsen az Istenben hívő keresztényeknek! Egyébként meg fordítva ülsz a lovon! A keresztény egyházak "vásárolták" meg Orbánt, vonták őt és családját a bűvkörükbe, hogy lerázhassák magukról az évszázados balliberális terrort.Mit gondolsz, Balog tiszteletest miért rendelték Orbán mellé? Ő közvetíti az egyházak parancsait   Viktornak és a Fideszes politikusoknak! Tanulj történelmet!

"jobbágysorba taszítja az embereket"

Az eddig munka nélkül élőkre gondolsz? Csak nem képzeled, hogy a társadalomnak lumpeneket kell nevelni? Tessék valamit csinálni azért a segélyért.Egyébként meg Viktor egyre több munkahelyet teremt, egyre csökken a munkanélküliség. Miről hadoválsz?

"lebutítota az oktatást"

A balliberálisok igyekeztek lebutítani az oktatást, amikor például a történelem érettségit akarták eltörölni.Most pedig Viktor újabb reál tantárgyat akar a kötelező érettségi tárgyak közé beiktatni.

"ellenséget szít"

A balliberálisok voltak ilyenek, mert számukra a liberalizmus azt jelenti, hogy mindenki köteles őket tolerálni, míg ők csak a nekik tetsző nézeteket tűrik meg. Ezért tiltották be a tüntetéseket, lábbal tiporták a gyülekezési jogot és kordonozták el a Kossuth teret anno. Viktor minden spontán tüntetést megengedett, és kordont sem állított.

"más bőrszín, más vallás összemosta"

Ha így lenne, akkor a mosott agyú emberek rasszizmusból már régen rátámadtak volna a zsidókra, a rabbikra, az országban élő, tanuló színesbőrű diákokra, orvosokra. Szó sincsen ilyesmiről, hanem éppen fordítva: a balliberálisok hergelik a híveiket a keresztény papok, egyházak ellen, és ennek következtében támadtak a balliberális tüntetők a református egyházi vezetőkre.

"lop"

Lázár úr is megmondotta a frankót:

"Úgy véli, 2002 és 2010 között látszott, hogy van korrupció, hiszen üres volt az államkassza, és azért nem volt pénz, mert szétlopták. „Most azért van pénz az államkasszában, mert mi nem lopjuk el. Ez ennyire egyszerű.”

http://budapest1873.net/aktualis/lazar-most-azert-van-penz-mert-mi-nem-lopjuk-el/

Kérdezem én is, ha most lopnak Viktorék, akkor mit csináltak a balliberálisok, amikor a 4-es metróba öntötték a milliárdokat , amely sosem készült volna el, és az ország is csődbe ment volna! Ja persze, minek kérdezek ilyesmit, amikor a kisasszony abban az időben nem foglalkozott  politikával és szemet hunyva szunyókált ,miközben az országot kifosztották, szétrabolták és a tönk szélére taszították az egyház és a magyarság ellenségei.Undorító, gyomorforgató takarózás a részedről!

"világ diktátorait szolgálja ki"

A világ telve van diktátorokkal és diktatúrákkal : Szaud-Arábia és a többi olajsejkség is diktatúra, mint ahogyan  Kína is az és Izrael is.Mégis kiszolgálják  a vezetőiket mindenhol a " művelt nyugaton". Ha ennyire kényes vagy, akkor ne vásárolj semmi kínai terméket, ne vegyél benzint és ne fűts gázzal!

"nem tiszteli az emberi szabadságot"

A szabadosságot tetszik keverni a szabadsággal? A szabadosságban nincs semmi tisztelni való!

"családtámogatás címén nyomorba dönt"

Nincs is gyereked, akkor miről ajvékolsz? Viktor bevezette  a gyerekek után járó adókedvezményeket és az ingyen milliókat a gyerekes családoknak lakásvásárlásra ,valamint az ingyenes iskolai, óvodai étkeztetést és az ingyenes tankönyveket.

"jogállamiságot lebontja"

Én úgy tudom, jogszabályok szerint éljük a mindennapjainkat és nem dekrétumok, ukázok igazgatnak.

"diktatúrát épít"

Éppen ellenkezőleg: a balliberális diktatúrát bontja le aprólékosan, miközben garantálta a spontán (flash mob) gyülekezéshez való jogot is, amelyet a balliberálisok megtagadtak az emberektől és fegyverekkel támadtak a gyülekező emberekre az utcákon.

"feltüzelt kopasz suhancoktól remeg"

Ugyan , ne játszd a mártírt, ha ettől rettegnél, akkor nem tárnád az interneten az ország-világ elé, hogy szír keresztény ismerőseid vannak a gyülekezetedben.Te is pontosan tudod, hogy ebben az országban semmi bántódásuk nem eshet.

"csak a fehér, keresztény magyar a teljes értékű"

Te pszichopata vagy? Előbb még azzal vádoltad Viktort, hogy Erdogannal barátkozik és őt szolgálja ki!

A zsidókkal is ugyanolyan jó viszonyt ápol Viktor, mint a muzulmánokkal! Az viszont természetes, hogy neki a legkedvesebbek a magyarok.

"elmúltnyolcéveznek"

Ha egyszer téged nem érdekelt a balliberálisok elmúlt nyolc éve, akkor talán nem gondolod, hogy rád fér egy kis történelmi pótlás?

"Unióból vezeti ki az országot"

Miért, kik döntöttek az Unióba való belépésünkről? A választópolgárok mindössze 45,6%-a ment el szavazni és ennek a 83,7%-a döntött a belépésről. tehát a szavazók 38%-a.

A legutóbbi választásokon a részvételi arány 70,22%-volt és ebből a Fidesz kapott 49,27%-ot.

Ha annyira félted a demokráciát, akkor követelnéd, hogy az történjen Unió ügyben, amit a fideszesek, és más Unió ellenes pártok akarnak! Te egy álságos, balliberális, nemzetellenes gondolkozással vagy megfertőzve?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: görögkatolikus mezeinewsee keresztenyesdemokrata.blog.hu veszelszki mezeinevsee malkav.blog.hu veszelszki-dunai bálint

A bejegyzés trackback címe:

https://odamondogato.blog.hu/api/trackback/id/tr7014121305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása